Pagina 1 din 1

Ruptura de ligamente articulatie genunchi

MesajScris: Lun Mar 04, 2013 9:13 am
de scapatina
Buna ziua, diagnosticul meu este: ruptura de ligamente laterale si anterior incrucisat si o fisura de platou tibial; contuzie umar drept
Spuneti-mi va rog, ce poate face hiperbara in cazul meu? Multumesc

Re: Ruptura de ligamente articulatie genunchi

MesajScris: Lun Mar 04, 2013 4:32 pm
de HBOT
Buna ziua stimate domn,

ruptura de ligamente reprezinta o indicatie chirurgicala, insa fisura de platou tibial este o indicatie pentru medicina hiperbara, aplicata cat mai rapid post accident. Pentru informatii suplimentare va puteti adresa telefonic Centrului de Medicina Hiperbara Constanta.

Re: Ruptura de ligamente articulatie genunchi

MesajScris: Mie Mar 27, 2013 3:37 pm
de anti_stress30
In urma cu 1 an am suferit un accident la ski, am sarit pe o zona fara zapada de pe un damb si mi-au ramas skiurile blocate. Am simtit o durere, o pocnitura la genunchiul stang si s-a umflat imediat. Nu mai zic ce tare ma durea. Am fost la vreo doi medici care mi-au pus piciorul in gips, mi-au zis sa stau doua saptamani, apoi mai facem o radiografie. Am ajuns la Bucuresti, sunt din provincie, la Dr. Andrei Ioan Bogdan care mi-a pus diagnosticul de ruptura de ligament incrucisat anterior. Am fost socat initial pentru ca imi facusem planuri ca in 4 saptamani imi revin, iar atunci am aflat ca trebuie sa ma operez, sa stau 6 luni pana fac sport. Pana la urma sunt bucuros ca am ajuns la acest medic, este foarte profesionist, m-a facut sa inteleg ca este mai bine pentru mine sa refac ligamentul. In prezent sunt foarte bine, fac sport fara probleme!

Multa sanatate!