Pagina 1 din 1

CANGRENA DIABETICA

MesajScris: Lun Iul 12, 2010 1:09 pm
de ANDREEA79
BUNA ZIUA,
MA INTERESEAZA DACA O CANGRENA DIABETICA NU FOARTE URATA SE POATE REZOLVA CU AJUTORUL TERAPIEI DVS?
IN CAT TIMP? AVETI SI POZE INAINTE SI DUPA?

Re: CANGRENA DIABETICA

MesajScris: Lun Iul 12, 2010 3:38 pm
de HBOT
Oxigenarea hiperbara, constituie in cazul Wagner-ului incepand cu stadiul II, tratamentul de electie. Fotografii puteti gasi pe internet pe cuvintele cheie diabetis si HBOT. In functie de gradul leziunii si extinderea acesteia, si daca sunt necesare interventii chirurgicale (eventuale grefe musculo-cutanate), terapia se desfasura pe un numar variabil de sedinte (pot fi intre 20 si 60). Efectul hiperbarei este in primul rand unul de angioneogeneza, adica refacerea capilarelor lezate de catre glicistie (cresterea glicemiei si saturarea tesuturilor cu glucoza), cu microangiopatie reziduala. Tratamentul este unul complex si consta in toaleta plagii, in cadrul unui serviciu de chirurgie performant, coordonarea unor interventii chirurgicale, echilibrarea glicemiei sub supravegherea colegilor de pe diabetologie si oxigenare hiperbara.

Cu stima,
Dr. Ion

Re: CANGRENA DIABETICA

MesajScris: Mar Iul 13, 2010 12:10 pm
de ANDREEA79
VA MULTUMESC FOARTE MULT!
TREBUIE SA PRECIZEZ FAPTUL CA RANA ESTE DEJA CURATA SI TOALETATA DE UN DR. CHIRURG SI SE PARE CA ARATA BINE, ADICA ESTE ROZALIE.
MENTIONEZ CA SE FOLOSESC PE LANGA MEDICAMENTE SI SUBSTANTE CU ALOE VERA.
ATI AVUT CAZURI DE REAL SUCCES? VA ROG SA IMI RASPUNDETI SINCER SA STIU LA CE MA ASTEPT!!
MULTUMESC!!

Re: CANGRENA DIABETICA

MesajScris: Vin Iul 16, 2010 8:21 am
de HBOT
Stimata doamna,

Nu va putem spune sigur la ce sa va asteptati pana nu vedem exact despre ce este vorba, dimensiunea ranii si contextul patologic. Desigur ca exista cazuri de succes, oricum oxigenarea hiperbara accelereaza vindecarea tegumentelor, dar la unii pacienti vindecarea are loc pe o perioada mai scurta (un numar mai mic de sedinte), iar la altii pe una mai mare (un numar mai mare de sedinte), totul depinde de parametrii de mai sus!

Cu stima,
Dr. Ion