Pagina 1 din 1

decontare

MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 12:18 pm
de aillig
buna ziua ,as vrea sa stiu daca tratamentul pentru necroza cap femural se deconteaza prin casa de asigurari.multumesc

Re: decontare

MesajScris: Joi Aug 26, 2010 4:25 pm
de HBOT
Stimata doamna,

din pacate nici una dintre indicatiile medicinei hiperbare nu este decontata de Casa de Asigurari de Sanatate. In schimb, au existat pacienti care au incercat decontarea terapiei de oxigenare hiperbara la asiguratorul privat.

Cu stima,

HBO TEAM

Re: decontare

MesajScris: Joi Aug 26, 2010 6:43 pm
de aillig
multumesc de informatie.stiti cumva,au reusit decontarea?

Re: decontare

MesajScris: Vin Aug 27, 2010 6:35 am
de HBOT
Nu stim sa va spunem concret daca au reusit sau nu, insa am incercat sa punem la dispozitie toate documentele necesare, inclusiv scrisori sau referate medicale care sa ateste necesitatea efectuarii terapiei.

Cu stima,

HBO TEAM

Re: decontare

MesajScris: Sâm Aug 28, 2010 10:26 pm
de aillig
multumesc pentru raspuns.am trimis prin posta asa cum mi-a sugerat d-ra ana-maria radiografiile sotului meu.sper sa mai existe o sansa!

Re: decontare

MesajScris: Joi Sep 02, 2010 7:39 pm
de HBOT
Stimata Doamna,

Romania, desi este membra a UE, incalca grav standarde si protocoale europene legate de medicina. Nu numai necroza aseptica nu este decontata in Romania de casa de asigurare ci indicatii de urgenta, precum intoxicatia cu monoxid de carbon sau embolia gazoasa, situatii in care fara hiperbara SE MOARE. Problema este ca nu numai oamenii de rind mor, ci si politicieni, iar cind ii va lovi atunci CU SIGURANTA ca NU ii voi trata! Cu toate acestea Ministerul Sanatatii nici macar nu a gasit de cuviinta sa se sinchiseasca in a raspunde memoriilor noastre referituare la luarea in normativ a terapiei hiperbare. Probabil ca asteapta sa ma rog de ei, oricum SPAGA de la mine NU VOR VEDEA!
Daca vor lua sau nu aceasta terapie in normativ, daca o vor subventiona sau nu imi este greu sa spun, cert este ca personal nu mai intreprind NIMIC in acest sens, DAR cu siguranta ca oficialitatile si personalitatile romane vor beneficia de hiperbara afara si nu in tara! Iar asta numai daca vor supravietui sa ajunga!

Situatia insa in ROMANIA este un pic mai altfel, iar eu ca cetatean german, tare imi este teama ca atunci cind oficialii romani vor realiza cam in ce situatie jalnica se afla, nu voi mai fi dispus in a negocia cu ei!

Cu stima,
Dr. Ion