CENTRUL DE MEDICINĂ HIPERBARĂ ÎN REŢEAUA OXYNET

Site-ul oxynet.org a fost creat în 1998 ca rezultat al unui proiect multi-national de mare amploare sustinut de specialisti europeni în Oxigenarea Hiperbara. În 2005, site-ul a fost cooptat de catre Comitetul European de Medicina Hiperbara (ECHM), iar informatiile asupra acestei terapii au fost integrate în scopul obiectivelor ECHM, în al carui web site se afla stocate informatii esentiale în ceea ce priveste Terapia Oxigenarii Hiperbare: www.echm.org

Memorandumul COST B 14 – TERAPIA OXIGENARII HIPERBARE a fost propus de catre Belgia, la 5 iunie 1998. La actiune au participat 19 tari: Austria, Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Norvegia, Polonia,Portugalia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie. Acest program european a stabilit, în urma studiilor si cercetarilor efectuate în cadrul a trei grupe de lucru, contextul de aplicare a terapiei, indicatiile si aspectele tehnice, eventualele limitari ale progresului în cercetare, obiectivele si beneficiile terapiei, rezultatele grupurilor de cercetare si dimensiunile economice ale terapiei. Toate aceste informatii se regasesc pe site-ul www.oxynet.org.

Programari

Pentru a ne contacta va rugam sa folositi informatiile de mai jos

+ 40 241 511 022

...sau completati formularul urmator:

Faceti o programare

Principiu

Oxigenarea celulară are loc ca urmare a transportului oxigenului din aerul inspirat la nivel celular cu ajutorul fixării acestuia de hemoglobină în condițiile unui sistem de capilare adecvat. Întreruperea sau tulburarea transportului hemoglobinal sau al rețelei de capilare, dar și a fluxului sangvin duce la condiții de hipoxie cu urmările cunoscute în medicină.

Citeste mai mult

Despre noi

Primul centru de medicină hiperbară din ţară s-a deschis la Constanţa.

Fără oxigen, nu putem trăi. În afară de asta, oxigenul poate fi utilizat în scop terapeutic. Medicina hiperbară utilizează acest tip de terapie. Oxigenul este administrat corpului uman în mediu de presiune crescută.

Citeste mai mult

Aegroti salus suprema lex
    (Sãnãtatea pacientului, lege supremã)
Exemplu Nume Client, Detalii client

Inscrieti-va la newsletter

Inscrieti-va la newsletter daca doriti sa primiti noutati de la noi