Analizele nu ar trebui sa spuna mare lucru in momentul de fata, decat daca ai mai fost muscat anterior/ai deja spirocheta in organism.
Eu stiu ca se da doxiciclina (si citisem ca domnul doctor recomanda o luna de asa ceva). Dar, trebuie sa iti prescrie un doctor. Acum, depinde ce noroc ai, la ce doctor te duci

Sunt convins ca domnul doctor Ion ar fi o alegere buna.
Stiu ca trebuie sa urmaresti daca iti apare cercul pe piele (bull's eye rash). Dar de asemenea, mai stiu, ca exista oameni care nu au avut eruptia si cu toate acestea au spirocheta in sange.
Mai stiu ca este foarte greu sa explici cuiva cat de important este acest tratament preventiv si ca te-ar putea scapa de ani intregi de antibiotic, pentru ca majoritatea doctorilor nu recunosc cronicizarea bolii si de asemenea nu prescriu cantitatea necesara de antibiotic initial.
Analizele ar fi bune dupa cateva luni (nu cunosc exact aici...la mine au fost dupa 6 ani

) si asta pentru ca am avut simptome neurologice). Si tine cont sa faci analize complexe WesternBlot (RNAT,Mikrogen, etc) si nu ELISA.
Asteapta si raspunsul domnului doctor.
Multa sanatate si incredere,
Mihai.