Buna ziua tuturor,
In primul rand, imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar, sincer, nu am avut timp.
In al doilea rand, doresc sa va spun ca am fost cu baietelul, in luna mai a.c., la Clinica Hiperbara din Tg. Mures-Livezeni, tariful a ramas acelasi - 400 RON/1 terapie.
Vrea sa va spun ca se cunoaste foarte mult ca am facut aceasta terapie...copilul este OK, peste 1 luna implineste 6 ani, deja l-am inscris la scoala pentru clasa 0, a progresat foarte mult. Sigur, dupa terapia cu hiperbare continuam cu logopedie, se cunoaste foarte mult faptul ca am facut hiperbara, parca i s-a luminat mintea...
In concluzie, suntem foarte multumiti, cand am fost prima oara (oct. 2012) la Clinica de Hiperbara din Constanta copilul spunea doar cateva cuvinte, acum, dupa 2 serii de terapie copilul este aproape OK. Poate mai venim in primavara lui 2014, sa vedem...dar merita, mai ales cand este vb. de copii...
Cine are posibilitate financiara sau cine nu are posibilitate (sa analizeze cu dr. Ion, poate se pot plati in rate terapiile) recomand sa faca aceasta terapie cu hiperbara, ajuta, sigur ajuta.
Bafta multa tuturor!!