Asa cum m-a sfatuit domnul doctor Ion, ieri am fost la Fundeni la domnul dr. Gogoase.
Am sunat azi si mi-a confirmat ca la western blott au iesit borrelia afzeli si burgdorferi.
Din pacate reumatologia de la Spitalul Sfanta Maria mi-a pus doar diagnosticul de dorsolombalgie cronica acutizata ( ce o avea in comun cu durerile de articulatii ale mainilor si picioarelor nu stiu), deficienta de vitamina d( de la 25 OH vit. d 6 fata de 30-100) si mi-a dat tratament cu arcoxia, vigantolete si sermion( pentru pierderile de memorie).
Sunt inca sub imperiul vestii- desi intuitia imi spunea ca s-ar putea sa fie asa ceva, nu ma asteptam la burgdorferi, credeam ca e ceva mai simplut.
Maine trebuie sa fac si analizele copilului, lui nu i le-am facut, sperand ca la mine vor fi ok, mai ales stiindu-i fobia de injectii. Dar acum... Nu am de ales...
Mai ales ca nu exclud posibilitatea de a fi fost infectata din timpul sarcinii, pentru ca pierdusem anterior doua sarcini prin avort spontan la 6 saptamani. Iar el tot facea febra si diverse infectii inca de cand a venit din maternitate, pana cand la un an si doua luni a fost suspect de sindrom Reye ce s-a diagnosticat a fi Hepatita reactiva la medicamente( facuse un mic edem cerebral si TGP si TGO imense pe fondul administrarii unor antibiotice, dintre care ultimul fusese eritromicina).
Multumesc Domnului ca mi-a scos in cale o pacienta care mi-a vorbit despre aceste bacterii, dar si celor care isi pierd din timpul lor pretios pentru a posta pe aceste forumuri, pentru ca ne deschid mintile. Altfel cred ca asteptam in continuare un diagnostic corect...
Ce e de facut? Am nr. de telefon al dr Rosca, ma voi programa, as fi vrut de Paste sa ajung si la Constanta la dl dr. Ion, daca se poate... Ce ma mai puteti sfatui?