de elena » Dum Ian 31, 2010 6:51 pm
bua ziua,si bine v-am gasit!ma numesc elena si sant din Roman .de 6 luni am un tiuit permanent in urechea stanga ,dar sa va relatez cum a inceput :cu o zi inainte am facut efort mai mare ,am spalat covoare ,am gatit ,curat si asta pe o caldura de 30si mai bine de grade de fapt,era luna iulie 19 si cu geamurile toate deschise si un ventilator care functiona,am facut baie si m-am culcat.spre dimineta la ora3,m-amtrzit cu urechile infundate ,nu am dat importanta m-am culcat la loc,aveam si o stare de somnolenta.dimineata la 8m-am trzit si am vrut sa ma ridic dar nu am putut ,o stare de ameteala mare ,se invartea casa cu mine ,apoi,o stare de voma ,parca nu mai vedeam,nu stiam ce-i cu mine .am mers la urgenta unde mi s-a pus diag.sindrom vertiginos.tratament 2perfuzii si acasa.starea mea era aceeasi numai ca puteam sa stau in picioare rezemata si sa merg sprijinita .am consultat un medic ORL.la o saptamana si m-a trimis urgent la clinica de recuperareIASI,unde 2saptamani am urmat trat.cu solumedrol,pentoxifilina,betaserc .de atunci continuu iau betaserc,tanakan,cipralex si xanax asta pentru ca am facut si o depresie,dar ceva mi-am mai revenit in afara faptului ca fasaie urechea si am etesc ma simt tot timpul ametita parca sant pe alta planeta si vederea mi-e tulburata .am facut RMN,CT,NU AM NIMIC LA CAP ,in afara unei spondiloze cervicale,sant si operata de tiroida.v-amspus toate acestea deoarece ,asi vrea sa stiu daca boala mea se poate trata cu medicina hiperbara va cer scuze ca am vorbit mult,astept un raspuns de la un medic in specialitate .CU RESPECT SI MII DE MULTUMIRI.