Intalnire cu LISE Bourbeau, Bucuresti

Intalnire cu LISE Bourbeau, Bucuresti

Mesajde Catalina » Joi Aug 22, 2013 9:44 am

INTALNIRE cu LISE BOURBEAU la BUCURESTI, in seara zilei de 16 OCTOMBRIE!Peste 40.000 de persoane cu cazuri clinice, timp de 30 de ani, au fost ajutate si motivate de femeia, specialistul, LISE BOURBEAU, in descoperirea adevaratelor cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. Cea care a infiintat Centrul international de dezvoltare personala din Quebec, vine la Bucuresti in seara zilei de 16 octombrie pentru a-ti impartasi metodele care sa te ajute sa depasesti situatiile dificile.

Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic nu reprezinta decat efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental, iar metafizica este necesara ca o varianta complementara.

Te invitam sa incepi sau sa continui lucrul cu tine insuti, la intalnirea cu Lise Bourbeau. Lise iti va demonstra si tie ca toate problemele vin din 5 surse importante de durere: respingere, abandon, umilire, tradare si nedreptate.

Lise Bourbeau, cea care a creat tehnica "Asculta-ti corpul", iti impartaseste in cadrul intalnirii din Bucuresti, in seara zilei de 16 octombrie modalitatile prin care sa devii constient de fricile, fobiile si angoasele care pun stapanire pe corpul tau si care, cu timpul, amplifica problemele din viata ta sau se transforma in boli.

LISE BOURBEAU, autoarea a 20 de carti, printre care si best-seller-ul "Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun de pe pamant!", te asteapta in BUCURESTI, in seara zilei de miercuri, 16 OCTOMBRIE, pentru a te ajuta sa redescoperi iubirea, sa iti vindeci ranile si sa te regasesti pe tine insuti!
Pretul biletului este 186 LEI, cu TVA inclus. Pentru grupuri de 3 persoane oferim un discount de 10% pret/bilet. Numarul de locuri este limitat! Locul este rezervat doar in momentul achitarii platii!
Locatia exacta va fi anuntata in data de 26 septembrie, numai celor inscrisi.
Data limita pana la care va puteti inscrie este 1 OCTOMBRIE.
Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti contacta la e-mail: catalina@dkevents.ro si tel: 0726 718 757 sau 021 231 27 36.
Catalina
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi Aug 22, 2013 9:43 am

Înapoi la FORUM PENTRU MEDICI

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron