Buna ziua,
Am un baietel de 2 ani care s-a nascut la 7 luni jumatate si in spital a facut o infectie cu stafilococ auriu, din pacate medicii nu au stiut despre ce este vorba decat dupa 3 saptamani de la contactarea infectiei abia atunci primind tratamentul cu antibiotice corect. Mai tarziu cand el avea 8 luni ni s-a spus de catre medicul ortoped noi mergand forte des la spital deoarece s-a nascut si cu picior stramb congenital bilateral pentru care a fost pus in ghips, ca a facut atrita septica dupa nastere de la aceea infectie si soldurile sunt luxate , am inceput o noua serie de ghipsuri si pentru sold dar nu am avut nici un rezultat.De cateva luni am aflat ca si osul din mana stanga a fost afectat de infectie deja manuta este mai scurta decat dreapta .Medicul nostru nu are nici o solutie pentru mana iar pt.picioare ne recomanda iar ghipsuri lucru de care nu prea suntem incantati deoarece nici pana acum nu a dat rezultate nici pt.sold nici pentru talpa.As dori sa stiu daca in cazul noastru terapia hiperbara ne-ar ajuta si cum putem ajunge la dvs. Multumesc.