După 14 şedinţe am făcut RMN, în urma căruia s-a observat o îmbunătăţire în ceea ce priveşte retragerea edemului. Am continuat apoi cu încă 6 şedinţe, după care am făcut pauză de 2 săptămâni, timp în care am mers la Căciulata pentru hidroterapie, recomandată de dl Dr. Ion. Am revenit la Constanţa în data de 21. oct.2013, am mai făcut 4 şedinţe de hiperbară, după care în data de 25.oct. am făcut un nou RMN. De data aceasta am constatat împreună cu dl. Dr. Ion că edemul s-a retras în proporţie de aprox. 85%. Am mai făcut 4 şedinţe de hiperbară după care am plecat acasă, cu recomandarea să mai folosesc cârjele 10 zile, apoi 1 cârjă şapte zile, după care să renunţ şi la această cârjă ( undeva pe data de 15 dec. 2013). În luna ianuarie 2014 voi face un RMN de control şi voi reveni cu noi informaţii.
Speranţele mele de recuperare totală sunt foarte mari şi ţin să MULŢUMESC întregii echipe de la Hiperbară Constanţă şi dlui Dr. Ion în mod special pentru tot ce a făcut pentru mine şi pentru ceea ce face pentru oameni în general, cărora le mai oferă o şansă în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate. Îi doresc dlui Dr. Ion putere de a se lupta cu acest sistem care nu înţelege utilitatea acestei terapii ce poate ajuta mulţi bolnavi, aşa încât să se poată deconta parţial costul tratamentului şi de la Casa de sanătate. Este păcat să nu beneficieze de şansa de a se trata câţi mai mulţi oameni.
Succes d-le DOCTOR!
Cu deosebită consideraţie,
Octavian